Header AD

Ads

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ 2019Επίσημη Πρόσκληση International Kyokushin kan Championship GreeceTAKE THE FIRST CHANGE II


Στις 5 Μαΐου 2019 ημέρα Κυριακή, θα διεξαχθεί το ετήσιο πρωτάθλημα της Kyokushin kan στα Άνω Λιόσια, στον δήμο Φυλής.

Ώρα έναρξης: 11:30 π.μ.

Είσοδος θεατών: ΔΩΡΕΑΝ!!!


Τα αγωνιστικά σημεία που θα αγωνίζονται οι αθλητές/τριες, θα χωρίζονται σε 4 TATAMI:

*ΖΥΓΙΣΗ:

*ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ:

*ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΤΗΡΙΑ ΗΛΙΚΙΑΣ: Κάθε προπονητής, θα πρέπει να έχει συλλέξει για τους αθλητές και τις  αθλήτριες του, ανάλογο έγγραφο που να αποδεικνύει την ημερομηνία γέννησης του αθλητή (φωτοτυπία ταυτότητας, διαβατήριο, ληξιαρχική πράξη γεννήσεως, η δελτίο οποιασδήποτε ομοσπονδίας).


***Σε επόμενο email,  θα σας ενημερώσουμε που ακριβώς θα γίνουν οι παραπάνω δραστηριότητες (Ζύγιση, Ιατρικές Εξετάσεις, Διαπιστευτήρια Ηλικίας)***ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΩΝ


Οι αγώνες που θα συμμετέχουν οι αθλητές/τριες θα είναι:

1) Novis contact ανδρών από 6-17 ετών.

2) Novis contact γυναικών από 6-17 ετών.

3) Semi Knock Down ανδρών-γυναικών από 8 ετών και άνω.

4) Knock Down contact ανδρών-γυναικών από 10 ετών και άνω.

5) Advance Knock Down contact ανδρών-γυναικών από 16 ετών και άνω.

6) Shinken Shobu Rules ανδρών-γυναικών από 14 ετών και άνω.

7) Open Weight Advance Knock Down Contact Ανδρών από 17 ετών και άνω.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις κατηγορίες και τα κιλά, μπορείτε να απευθυνθείτε στην ιστοσελίδα που έχουμε κατασκευάσει ειδικά για τα πρωταθλήματα και τους αγώνες του International Kyokushin kan Greece.

www.kyokushinkanchampionship.com

Για να δείτε τα κιλά των αθλητών, θα πρέπει μπαίνοντας στο site να κατευθυνθείτε στην κατηγορία «ΑΘΛΗΤΕΣ» και από εκεί θα ενημερωθείτε για τις αντίστοιχες κατηγορίες των αθλητών.ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ

Για να δείτε τους όρους και τους κανόνες του κάθε αγωνίσματος που θα συμμετέχουν οι αθλητές/τριες σας, καθώς επίσης και τα έπαθλα κάθε κατηγορίας, θα πρέπει να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα μας κάνοντας κλίκ εδώ, και έπειτα μπαίνοντας στην κατηγορία «ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ».

Συνεχίζοντας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι θα πρέπει να μας στείλετε μια φωτογραφία από κάθε αθλητή/τρια  (με ανάλυση τουλάχιστον 760 pix), σε αγωνιστική στάση και με λευκό γκι της σχολής του από κάθε αθλητή/τρια που θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα  και μαζί με αυτήν το ονοματεπώνυμο, την κατηγορία, το στυλ που θα συμμετέχει (αγώνισμα), το όνομα του προπονητή και την οργάνωση που αντιπροσωπεύει, ,διότι θα προβληθούν όλα τα ζευγάρια στο site και θα βλέπετε αυτόματα ποιος θα παίξει με ποιον.REPRESENTATIVE-ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ 


Θα πρέπει να μας στείλετε, εάν θα συμμετέχετε η αν απλώς θα παρευρεθείτε, μια φωτογραφία σας (με ανάλυση τουλάχιστον 760 pix), με επίσημη ενδυμασία (κοστούμι η με λευκή φόρμα- γκι-)της οργάνωσης που εκπροσωπείτε και θα μας αποστείλετε το ακριβές ονοματεπώνυμο,βαθμό,τίτλο και το όνομα της οργάνωσης που εκπροσωπείτε, καθώς επίσης και έδρα.

Καταληκτική ημερομηνία: 25 Ιανουαρίου 2019ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Θα πρέπει να μας στείλετε εάν θα συμμετέχετε μια φωτογραφία σας (με ανάλυση τουλάχιστον 760 pix), με γκι σε αγωνιστική στάση, το ονοματεπώνυμό σας, τον βαθμό, τον τίτλο και την οργάνωση στην οποία ανήκετε καθώς επίσης και την έδρα.

Καταληκτική ημερομηνία: 25 Ιανουαρίου 2019ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Οι κανονισμοί της διαιτησίας θα είναι με τους όρους της «Kyokushin World Union», οι οποίοι και θα γίνουν και επεξήγηση.

Σύντομα θα σας ενημερώσουμε για την ημερομηνία της διαδικασίας αυτής.ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ-ΚΡΙΤΕΣ

Όλες οι οργανώσεις εάν επιθυμούν, μπορούν να συμμετέχουν στην διαδικασία της βαθμολογίας «κρίσης», αποστέλλοντας μας φωτογραφία του κριτή με την επίσημη ενδυμασία καθώς και ονοματεπώνυμο και οργάνωση που ανήκει.

Ποιοι θα είναι οι επίσημοι κριτές-διαιτητές του πρωταθλήματος μπορείτε να παρακολουθείτε μέσω της ιστοσελίδας στην κατηγορία «ΔΟΜΗ-ΔΙΑΤΗΤΕΣ»

Αιτήσεις συμμετοχών για διαιτητές-κριτές: έως 25 Ιανουαρίου 2019ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ-ΕΘΕΛΟΝΤΡΙΕΣ

Όσοι εθελοντές και εθελόντριες, επιθυμούν να αποκτήσουν εμπειρία στο εν λόγω πρωτάθλημα, παρακαλούμε να μας στείλουν email στο oyamagr@yahoo.com , ένα μίνι βιογραφικό τους που να αναγράφεται και ο χρόνος που μπορούν να διαθέσουν, πριν, κατά την διάρκεια και μετά το τουρνουά.


Καταληκτική ημερομηνία: 20 Φεβρουαρίου 2019ΔΙΑΜΟΝΗ (ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ)

Για τα μέλη που έρχονται από την περιφέρεια και θέλουν να διανυκτερεύσουν, θα φροντίσουμε να έχουμε την οικονομικότερη προσφορά και η παραμονή να είναι σε συγκεκριμένο σημείο που ενδεχομένως να μπορέσουμε και εμείς, να βοηθήσουμε σε οτιδήποτε χρειαστεί.


Θα θέλαμε να μας στείλετε μια σχετική ενημέρωση έως τις 25 Ιανουαρίου 2019 ,πόσα μονόκλινα, δίκλινα και τρίκλινα ενδεχομένως να χρειαστεί η κάθε σχολή που θα έρθει από την περιφέρεια.


Παρακαλούμε πολύ, να παρακολουθείτε το site των αγώνων συχνά, διότι θα ανεβάζουμε συνέχεια πληροφορίες για το τουρνουά.


Καλό θα ήταν όλοι μας να τηρήσουμε τις ακριβείς ημερομηνίες για να έχουμε όλοι ένα καλό αποτέλεσμα, διότι εάν έχουμε αρκετό χρόνο, σίγουρα παρακάμπτουμε πολλά λάθη.


Για αυτό αναφέρουμε για ακόμη μια φορά να ακολουθήσετε πιστά τις ΟΔΗΓΙΕΣ!!!Η πρόσκληση είναι ανοιχτή και απευθύνεται σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες, σε όλους τους προπονητές καθώς και σε όλες τις οργανώσεις που πιστεύουν ότι μπορούν να συμμετέχουν.ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, πληροφορίες η εκδήλωση ενδιαφέροντος μην διστάσετε να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας

Τηλ: +302102389740
email: oyamagr@yahoo.com


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ 2019 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ 2019 Reviewed by Fyli News on Ιουλίου 31, 2018 Rating: 5

Post AD